اخذ ویزا توریستی و تحصیلی آمریکا ، ویزای شینگن و اقامت دائم اروپا

اخذ ویزا (اروپا – آمریکا)

 

 

ویزا توریستی و تحصیلی آمریکا

 

آمریکا – USA

 

  • اخذ ویزای توریسیتی و تحصیلی آمریکا
  • اطلاع از شرایط و مدارک مورد نیاز
  • راه آسان و کوتاه مدت

 

نحوه درخواست و گرفتن ویزا سفر به ایالات متحده
در این مقاله می توانید در خصوص ویزای غیر مهاجرتی، نحوه درخواست آن و یا نحوه ایجاد تغییرات و همچنین نحوه تمدید آن اطلاعات لازم را دریافت کنید. با ما همراه باشید.
فرمان اجرایی دولت ها
هر دولت و نظام یک سری قوانین در خصوص مهاجرت را وضع و اجرا می کنند. سپس دو وزارتخانه، اطلاعات مربوط به این قوانین را به مردم گوشزد می کند. این دو وزرات عبارتند از:
وزارت امنیت داخلی (DHS)
وزارت امور خارجه (DOS)
این وزرات خانه ها معمولا در خصوص تمامی تغییرات اطلاع داشته و خیلی سریع بعد از هر قانون جدید و شرایط متفاوت تغییرات را به مردم اطلاع می دهند. اگر در خارج از ایالات متحده زندگی می کنید قطعا با کمی تحقیق می توانید به نحوه سفر به ایالات متحده پی ببرید.


نحوه درخواست ویزا سفر به ایالات تحده
در داخل ایالات متحده: تماس با دفتر خدماتی ویزا با شماره تماس ۱-۲۰۲-۴۸۵-۷۶۰۰ یا مراجعه به سایت مربوطه
در خارج از کشور: با کنسول گری ایالات متحده تماس گرفته و درخواست تان را ثبت کنید.


عدم موافقیت با ویزا سفر به ایالات متحده آمریکا
افسران کنسول گری با توجه به برنامه ها و سیاست های دولت می توانند ویزای غیر مهاجرتی را رد یا قبول کنند. در صورت رد، شما نیز قطعا شما حق دارید دلایل قانونی آن را بدانید. در صورت رد شدن درخواست تان نیز شما واجد شرایط برای درخواست مجدد نخواهید بود. با این حال ممکن است بتوانید مشکلاتی که وجود دارد را مرتفع سازید.


گم شدن یا سرقت ویزا و اطلاعات ورود و خروج تان
اگر شما ویزای خود را برای سفر به ایالات متحده گم کرده اید، اداره امور کنسول گری می تواند در خصوص صدور دوباره ویزا شما را راهنمایی کند.
به پلیس گزارش دهید که ویزای تان گم شده یا به سرقت رفته است.
از طریق فرم I-94 اطلاعات ورود و خروج و اطلاعات سرقت یا گم شدن ویزاتان را تکمیل کنید.
برای جایگزین شدن ویزا خود درخواست دهید. این درخواست باید به سفارت یا کنسولگری ایالات متحده در کشور شما برود.
نکته مهم: مطمئن شوید که یک کپی از صفحه بیوگرافی پاسپورت خود، ویزا ایالات متحده و مهر پذیرش یا کاغذ فرم I-94 در مدارک تان باشد.


چگونگی تغییر یا تمدید ویزا
می توانید برای تغییرات احتمالی یا تنظیم و تغییر پسوندها با دفاتر خدمات مهاجرت و شهروندی ایالات متحده تماس بگیرید:
برای تنظیم وضعیت خود به صورت آنلاین درخواست بدهید.
اقامت خود را در ایالات متحده تمدید کنید.


تمدید ویزا
شما می توانید ویزای خود را در کنسولگری سفارت ایالات متحده در خارج از کشور تمدید کنید. فقط دارندگان ویزا دیپلماتیک و وابستگان آن ها ممکن است برای تمدید لازم باشد به خود ایالات متحده بروند.


ویزا توریستی
اگر شما در حال برنامه ریزی برای یک سفر کوتاه مدت به ایالات متحده هستید، ممکن است به یک ویزای توریستی نیاز داشته باشید.  مسافرانی که شهروند یکی از کشورهای شرکت کننده در طرح اعلام ویزا ایالات متحده ( برنامه حذف روادید) برای بازدید از ایالات متحده یا تجارت نیاز به ویزای غیرمهاجرتی ندارند.


رایج ترین ویزای بازدیدکننده عبارتند از B-1 و B-2
B-1: مختص سفر برای کسب و کار یا مشارکت در تجارت، شرکت در کنفرانس یا حل و فصل امور اقتصادی و مستغلات یا مذاکرات و قراردادها می باشد.
B-2: مختص گردشگران و کسانی که برای درمان های پزشکی، یک رویداد اجتماعی یا شرکت در مسابقات آماتور بدون پرداخت هزینه شرکت می کنند، می باشد.
روادید ترانزیت C نیز برای اتباع خارجی است که می خواهند بتوانند در سراسر ایالات متحده سفر کنند یا به عنوان بخشی از سفرشان می خواهند در ایالات متحده توقف کنند، می باشد.
روادید ترانزیت C-1، D و C-1 / D برای خدمه کشتی یا پرسنل خطوط هوایی سفر به ایالات متحده می باشد.

برنامه لغو برای گردشگران و بیزنس من ها
اگر در یکی از ۳۸ کشورهای عضو برنامه حذف روادید می باشید، می توانید یک معافیت از دریافت ویزا را داشته باشید. درحالی که نیازی به ویزا ندارید باز هم برای آمدن به ایالات متحده برای کسب و کار یا تعطیلات نیاز به یک مجوز سفر دارید.
نحوه درخواست و گرفتم مجوز سفر به ایالات متحده در صورتی که نیاز به ویزا ندارید:
در صورتی که ساکن یکی از ۳۸ کشور عضو برنامه حذف روادید می باشید:
باید یک گذرنامه الکترونیکی برای استفاده از برنامه حذف روادید داشته باشید. این گذرنامه ها به عنوان یک پاسپورت الکترونیکی شناخته شده و دارای تراشه جاسازی شده می باشد.
باید فرم الکترونیکی را برای دریافت مجوز سفر (ESTA) به صورت آنلاین پر کرده باشید. ESTA مشخص می کند که آیا واجد شرایط دریافت ویزا برای سفر به ایالات متحده هستید یا خیر.
هزینه پردازش ۴٫۰ دلار بوده و اگر شما مورد تایید باشید ۱۰٫۰ دلار دیگر برای دریافت مجوز پرداخت می کنید.
بعد از پر کردن فرم آنلاین شما یک شماره از برنامه ESTA دریافت می کنید. با این شماره می توانید وضعیت خود را برای سفر به ایالات متحده بررسی کنید.
بازدید برای گردشگران و کسب و کار و نشست ها و کنفرانس ها تحت برنامه حذف روادید می تواند تا ۹۰ روز بدون دریافت ویزا ادامه داشته باشد.


انواع روادید آموزشی
ویزای دانشجویی (تحصیلی) و ویزای حرفه ای
یک دانشجوی بین المللی می تواند برای دریافت ویزای ویزیتوری دانش آموزی یا بازدید علمی یا بورسیه ای اقدام کند. سوابق دانش آموزان در سیستم اطلاعاتی دانشجویی و بورس (SEVIS) نگه داری می شود.

 

انواع ویزای آموزشی
معمولا مدارس و دانشگاه ها خودشان برای دانشجویان شان نوع ویزای مورد نظر را تعیین می کنند.
رایج ترین ویزاهای دانشجویی F-1 و M-1 می باشد.
F-1: مختص دانشجویان تمام وقت بین المللی است که برای مطالعات دانشگاهی خود سفر می کنند.
M-1: مختص دانشجویان تمام وقت بین المللی است که برای مطالعات فنی و حرفه ای خود سفر می کنند.
J-1 نیز مختص تبادل بازدیدکننده (EVP) می باشد. برای اتباع خارجی که برای شرکت در محل کار یا برنامه های تبادل مبتنی بر مطالعه صادر می شود.


مدت زمان اقامت با ویزای J-1 بستگی به شرایط شما و میزان حمایتی که دولت تان از شما بکند، بستگی دارد. با رفتن به یک وزارت امور خارجه می توانید تایید سازمان برای حمایت خود را بگیرید.

 

 

ویزای شینگن (Schengen Visa)

 

ویزای شینگن و اقامت دائم اروپا

اروپا – Europe

حوزه شنگن یا منطقه شنگن به ۲۶ کشور اروپایی گفته می‌شود که قانون کنترل گذرنامه در بدو ورود را برای شهروندان این منطقه حذف کرده‌اند.در مورد بین‌الملل نیز با گرفتن روادید هرکدام از کشورهای این منطقه٬ می‌توان به دیگر کشورها نیز بدون نیاز به روادید تازه٬ سفر نمود. بعدها نام این منطقه به پیمان شنگن تغییر یافت. در حوزه شنگن حرکت و مبادله هرنوع کالا، اطلاعات، پول و افراد بشرط قانونی بودن جایز و بدون هرگونه ملاحظات گمرکی خواهد بود.

 

ویزای شینگن و اقامت دائم اروپا

 

 

شما می توانید از مشاوره رایگان تیم GoBooking برای اخذ ویزای توریستی و تحصیلی آمریکا و همچنین اخذ ویزای شینگن و اقامت دائم اروپا بهره مند شوید:

 

Tell: 021 – 22785100

Mail: info@gobooking.ir

IMG_1395-09-15 15:56:24

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

مونت کارلو ؛‌ اعیان نشین موناکو...

مونت کارلو یادی از گذشته پر زرق و برق این کشور را در ذهن تداعی می کند …

راهنمای سفر به واتیکان...

واتیکان یک دولت مستقل کوچک است. امروزه خانه پاپ و کلیسای پاپ را در شهر واتیکان نگه داری می کنند….

بالی؛ جزیره آرامش

سواحل جنوبی دارای شن و ماسه سفید است در حالی که سواحل شمال و غرب دارای شن و ماسه سفید و سیاه می باشد …

سفری رویایی به ایبیزا ؛ اسپانیا...

جالب است بدانید که ایبیزا تقریبا ۱۰ برابر منتهن وسعت دارد. شما در این شهر مناظر، تفریحات و …
  • کانال آپارات GoBooking
    تازه ترین ها