اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری روی پروژه های ساخت هتل EB-5

اخذ گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق سرمایه گذاری روی پروژه های هتل در حال ساخت (EB-5)

 

 

 

 

 اختصاصیGOBOOKING

یکی از ساده ترین راههای رسیدن به گرین کارت آمریکا سرمایه گذاری روی پروژه های ساخت هتل مراکز مورد تائید اداره ی مهاجرت آمریکا EB-5 است.

 

 سرمایه گذاری روی پروژه های هتل EB-5 بسیار محبوب است،زیرا یکی از بزرگترین دغدغه های سرمایه گذاران برای شرکت در این پروژه ها که بازگشت سرمایه است رابه گونه ایی رفع کرده است ،که خود سرمایه گذاران بعد از اتمام پروژه حاضر به دریافت سرمایه ی خود نیستند وبه دلیل سود مناسب علاقه ی شدیدی به ادامه ی همکاری با ساخت و ساز هتل نشان میدهند.

سرمایه گذاری روی پروژه های ساخت و ساز  هتل در آمریکا به قدری مورد استقبال قرار گرفته اند،

که تنها برای ۳ پروژه ی ساخت و ساز دیگر جذب سرمایه میکند و تمام ۳۴ پروژه ی مربوط به این مرکز جذب سرمایه ی کامل شده و یا میزان سهام کافی را به فروش رسانده اند که لیست بعضی از آنها را در زیر میبینید.

 

(۱) project: Centennial Plaza & Holiday Inn Hotel (GBR) Gulfport, Mississippi

EB5 Investment : $۳۰,۰۰۰,۰۰۰

Total investment : $۱۵۱,۰۰۰,۰۰۰

Number of investors : 60

  ۲۰۱۷ : Availability date

 

 

 (۲) Mississippi Coast Entertainment Casino (MCE) Gulfport, Mississippi

$۶۰,۰۰۰,۰۰۰  : EB5 Investment

$۱۳۹,۲۹۶,۳۸۸ : Total investment

۱۲۰ : Number of investors

۲۰۱۷ : Availability date

 

 

(۳) Hilton Hotel, Federal Reserve Building (FRBH) Kansas City, Missouri

$۳۲,۵۰۰,۰۰۰ : EB5 Investment

$۱۵۳,۸۰۰,۰۰۰ : Total investment

۶۵ : Number of investors

۲۰۱۷ : Availability date

 

 

 

 

 

 

 

برنامه ی سرمایه گذاری ویزا EB-5

 

توضیحات کلی ویزای EB-5:

  • برنامه ویزای EB-5 برای اولین بار در سال ۱۹۹۰ با منظور توسعه اقتصادی ایالت متحده ایجاد شد.
  • حداقل سرمایه گذاری این مبلغ به طور متوسط ۵۰۰٫۰۰۰ $ به منظور ایجاد ۱۰ شغل، که توسط خود سرمایه گذار مستقیما به حساب پروژه واریز میشود.
  • ۱۰۰% سرمایه گذاری به صورت زیر بازگردانده می شود:
  • (۱)  ۳۰۰٫۰۰۰ $ معادل ۲/۳ ارزش ، ۲/۵ بعد از دریافت گرین کارت
  •  (۲)  ۱۶۷٫۰۰۰ $ معادل ۱/۳ باقیمانده ۲ سال بعد از آن
  •  (۳)  در طول ۲۰ سال گذشته کل سرمایه تمام مشتریان بازگردانده شده است.
  • *پروژه سرمایه گذاری ها ۱۰ شغل ایجاد میکند.
  • *این سرمایه گذاری شامل همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال سرمایه گذار که ازدواج نکرده اند میشود.
  • *روند اخذ گرین کارت از ۱۸-۲۴ ماه میباشد.
  • *شما می توانید هرجای آمریکا زندگی کنید.
  • *شهروندان کلیه کشور ها از جمله ایران شامل این برنامه میشود.

EB-5

 

مدارک مورد نیاز:

سابقه ی شغلی و میزان تحصیلات مورد درخواست نمی باشد.

اصلی ترین مدرک مورد نیاز این است که نشان دهد پول شما از راه قانونی، مثل درآمد شرکت،ارث، وام… به دست آمده است.

 

هزینه های قانونی اخذ ویزای EB-5 :

  ۵۰٫۰۰۰ $ بابت پوشش هزینه های، بازاریابی و دیگر هزینه های مربوط به پروژه مثل بیمه،آموزش شغل و غیره…

 

۲۵٫۰۰۰ $ بابت هزینه های وکیل و شرکت ما که در ۲ مرحله قابل پرداخت خواهد بود :

۱۵٫۰۰۰ $ همزمان با عقد قرار داد (مرحله ۴ ) ،۱۰٫۰۰۰ $ بعد از موافقت اداره ی مهاجرت(مرحله ی ۵) که توضیحات آن در جدول زیر موجود است.

هزینه های گواهی سلامت که مستقیما” به دکتر پرداخت خواهد شد.

 

توضیحات مربوط به گرین کارت:

  •  (۱)  گرین کارت برای ۱۰ سال معتبر خواهد بود که، قابلیت تمدید مجدد را نیز دارد،به معنی اقامت دائم که به شما اجازه می دهد در ایالات متحده،کار،تحصیل و تجارت کنید.

(۲)  اقامت در طول این مدت در ایالات متحده ضروری و اجباری نیست.

 (۳)  شما میتوانید که به مدت ۲ سال به ایالات متحده سفر نکنید ولی گرین کارت شما معتبر بماند.

 

 

مراحل اخذ ویزا EB-5  ⇓

 

۱_ ارائه ی مدارک مورد درخواست توسط متقاضی

 

۲_ کنترل و بررسی توسط ما و نهایی شدن پرونده

 

۳_ امضای قرارداد و فرم و واریز مبلغ به حساب سپرده به نام متقاضی

  • ۵۰۰٫۰۰۰ $
  • ۵۰٫۰۰۰ $

۴_ ارائه مدارک پرداخت و سرمایه گذاری توسط ما به اداره ی مهاجرت

  •  پرداخت  ۱۵٫۰۰۰ $ اول (هزینه شرکت)
  • ۳۶۷۵ $ دلار قانونی است

۵_ بعد از ۱۶ ماه تائید اداره ی مهاجرت به ما خواهد رسید(به این معنی که اداره مهاجرت با درخواست شما برای مهاجرت و اقامت در آمریکا موافقت کرده و شما باید مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ $ از حساب سپرده ی خودتان به حساب پروژه انتقال دهید.)

  • پرداخت ۱۰٫۰۰۰ $ دوم (هزینه ی شرکت)

۶_ تهیه و ارائه ی قسمت دوم فایل متقاضی به اداره ی مرکزی ویزا،در این مرحله ما اعضای خانواده و فرزندان را به فایل اضافه میکنیم،مدارک شخص شما ،مثل ترجمه ی شناسنامه لازم است.

  • پرداخت ۳۸۵ $ دلار به ازای هر نفر

۷_ اداره ی مرکزی ویزا پرونده ی شما را به سفارتی که انتخاب می کنید ارسال می کند.

شما و اعضای خانواده باید امتحان پزشکی را انجام داده و گواهی سلامت را دریافت کنید.

سفارت با شما تماس گرفته و از شما دعوت می کند،جهت اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید.

۸_ به شما تبریک می گوییم

شما ۶ ماه فرصت دارید به ایالات متحده وارد و گرین کارت خود را دریافت کنید.

 

 

 

برای نگه داشتن گرین کارت موارد زیر ضروری است:

سفر به آمریکا هر ۶ ماه برای حداقل ۲ هفته

داشتن آدرس در ایالات متحده(ملک اجاره، خریداری شده)

بعد از ۵ سال موفق به اخذ پاسپورت آمریکا خواهید شد اگر ۳۰ ماه از آن را در داخل آمریکا اقامت کرده باشید.

 

EB-5

 

 

 

 

GOBOOKING.IR

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

مونت کارلو ؛‌ اعیان نشین موناکو...

مونت کارلو یادی از گذشته پر زرق و برق این کشور را در ذهن تداعی می کند …

راهنمای سفر به واتیکان...

واتیکان یک دولت مستقل کوچک است. امروزه خانه پاپ و کلیسای پاپ را در شهر واتیکان نگه داری می کنند….

بالی؛ جزیره آرامش

سواحل جنوبی دارای شن و ماسه سفید است در حالی که سواحل شمال و غرب دارای شن و ماسه سفید و سیاه می باشد …

سفری رویایی به ایبیزا ؛ اسپانیا...

جالب است بدانید که ایبیزا تقریبا ۱۰ برابر منتهن وسعت دارد. شما در این شهر مناظر، تفریحات و …
  • کانال آپارات GoBooking
    تازه ترین ها